Groepsaankoop collectiezorgmateriaal

Groepsaankoop collectiezorgmateriaal

Ieder jaar organiseert de Provincie Oost-Vlaanderen een groepsaankoop van verpakkings- en conserveringsmateriaal. Voor erfgoedverenigingen, kerkbesturen, musea en archieven die hun erfgoedcollecties optimaal willen bewaren is het dan uiterst interessant om hier voor in te tekenen. Je kan kiezen uit een uitgebreid aanbod. Denk maar aan zuurvrije dozen, handschoenen, zijdepapier, zuurvrije kledinghoezen, enz.

Wat zijn de voordelen voor jou?

  • Jouw erfgoed krijgt de beste zorgen. De depotconsulenten van de Provincie Oost-Vlaanderen hebben kennis van zaken om voor elk soort erfgoed het meest geschikte materiaal te vinden.
  • Je spaart tijd uit. Het zijn de depotconsulenten van de Provincie Oost-Vlaanderen die de markt afzoeken, prijzen vergelijken, afspreken met leveranciers en de bestelling opvolgen.
  • Je spaart geld uit. Doordat de bestellingen van heel Oost-Vlaanderen gebundeld worden, wordt er onderhandeld over de prijs.
  • Je krijgt de hoeveelheid die je wenst. Soms ben je verplicht om meteen een grote hoeveelheid te bestellen. Niet met deze groepsaankoop, hier kan je ook kleine hoeveelheden bestellen.

 

Alle info is hier terug te vinden. De deadline voor de groepsaankoop van dit jaar is 2 juni 2023.

Onder bepaalde voorwaarden kan je bij Cultuurregio Leie Schelde ook een financiële tegemoetkoming krijgen wanneer je deelneemt aan deze groepsaankoop van de Provincie Oost-Vlaanderen. Contacteer ons via info@cultuurregioleieschelde.be.

 

Foto: FARO, Steunpunt voor Cultureel Erfgoed.

Heb je een vraag of wil je ondersteuning?

Laat het ons weten via mail of bel naar 09 386 78 86.