Home » Nieuws »

Groepsaankoop materiaal erfgoedzorg

Groepsaankoop materiaal erfgoedzorg

Ieder jaar organiseert de Provincie Oost-Vlaanderen een groepsaankoop van verpakkings- en conserveringsmateriaal. Ook dit jaar. Denk maar aan zuurvrije dozen, handschoenen, zuurvrije kledinghoezen, … .

Wat zijn de voordelen voor jou?

  • Jouw erfgoed krijgt de beste zorgen. De depotconsulenten van de Provincie Oost-Vlaanderen hebben kennis van zaken om voor elk soort erfgoed het meest geschikte materiaal te vinden.
  • Je spaart tijd uit. Het zijn de depotconsulenten van de Provincie Oost-Vlaanderen die de markt afzoeken, prijzen vergelijken, afspreken met leveranciers en de bestelling opvolgen.
  • Je spaart geld uit. Doordat de bestellingen van heel Oost-Vlaanderen gebundeld worden, wordt er onderhandeld over de prijs.
  • Je krijgt de hoeveelheid die je wenst. Soms ben je verplicht om meteen een grote hoeveelheid te bestellen. Niet met deze groepsaankoop, hier kan je ook kleine hoeveelheden bestellen.

 

Alle info is hier terug te vinden. Deelnemen aan de groepsaankoop kan tot 3 juni 2022.

Onder bepaalde voorwaarden kan je bij de Cultuurregio Leie Schelde ook een financiële tegemoetkoming krijgen wanneer je deelneemt aan deze groepsaankoop van de Provincie Oost-Vlaanderen. Contacteer ons via info@cultuurregioleieschelde.be.