Home » Nieuws »

Groepsaankoop Provincie Oost-Vlaanderen gestart

Groepsaankoop Provincie Oost-Vlaanderen gestart

De Provincie Oost-Vlaanderen organiseert dit jaar opnieuw een groepsaankoop van verpakkings- en conserveringsmateriaal. Voor erfgoedverenigingen, kerkbesturen, musea en archieven die hun erfgoedcollecties optimaal willen bewaren is het dan ook uiterst interessant om hier voor in te tekenen. Je kan kiezen uit een uitgebreid aanbod. Denk daarbij aan zuurvrije dozen, handschoenen, zuurvrije kledinghoezen, enz.

Wat zijn de voordelen voor jou?

  • Jouw erfgoed krijgt de beste zorgen. De depotconsulenten van de Provincie Oost-Vlaanderen hebben kennis van zaken om voor elk soort erfgoed het meest geschikte materiaal te vinden.
  • Je spaart tijd uit. Het zijn de depotconsulenten van de Provincie Oost-Vlaanderen die de markt afzoeken, prijzen vergelijken, afspreken met leveranciers en de bestelling opvolgen.
  • Je spaart geld uit. Doordat de bestellingen van heel Oost-Vlaanderen gebundeld worden, wordt er onderhandeld over de prijs.
  • Je krijgt de hoeveelheid die je wenst. Soms ben je verplicht om meteen een grote hoeveelheid te bestellen. Niet met deze groepsaankoop, hier kan je ook kleine hoeveelheden bestellen.

 

Alle info is hier terug te vinden. De deadline voor de groepsaankoop van dit jaar is 2 juni 2023.

Onder bepaalde voorwaarden kan je bij de Cultuurregio Leie Schelde ook een financiële tegemoetkoming krijgen wanneer je deelneemt aan deze groepsaankoop van de Provincie Oost-Vlaanderen. Contacteer ons via info@cultuurregioleieschelde.be.

 

Foto: FARO, Steunpunt voor Cultureel Erfgoed.