Home » Nieuws »

UiTPAS Leie Schelde komt eraan!

UiTPAS Leie Schelde komt eraan!

UiTPAS Leie Schelde kaarten

Na heel wat voorbereidingswerk achter de schermen zijn we vanaf 19/02 helemaal klaar voor UiTPAS Leie Schelde! 

Wat is UiTPAS?
UiTPAS is een spaarkaart voor iedereen. Je kan punten sparen bij sport-, cultuur-, jeugd- en andere vrijetijdsactiviteiten. De punten ruil je om voor leuke voordelen zoals een gratis zwembeurt, huiskamerconcert of spelletje pool in het jeugdhuis. Punten sparen kan in Vlaanderen en Brussel. Vanaf 19 februari kan dat ook bij gemeentelijke activiteiten in Deinze, De Pinte, Gavere, Nazareth, Sint-Martens-Latem en Zulte. Op termijn worden ook verenigingen opgenomen in het aanbod. 

Korting
Omdat deelnemen aan activiteiten niet voor iedereen even makkelijk is, biedt UiTPAS een extra korting: het kansentarief. Wie in aanmerking komt, krijgt 80% korting op het aanbod. Zo werken we samen aan vrije tijd voor iedereen! Het kansentarief is geldig in Deinze, De Pinte, Gavere, Nazareth, Sint-Martens-Latem en Zulte

Kostprijs
UiTPAS: 5 euro
UiTPAS jongeren (t.e.m. 25 jaar): 2 euro
UiTPAS kansentarief: 1 euro

Bij de aankoop van UiTPAS Leie Schelde krijg je er meteen een paar leuke welkomstvoordelen bovenop!
Je kan een UiTPAS kopen bij verschillende gemeentelijke verkooppunten in de regio (bibliotheken, vrijetijdsdiensten en culturele centra, het loket van het gemeentehuis…) 

 

UiTPAS Leie Schelde is een samenwerking tussen Cultuurregio Leie Schelde, Deinze, De Pinte, Gavere, Sint-Martens-Latem, Nazareth en Zulte.

Bekijk alle verkooppunten, voordelen, info over het kansentarief en activiteiten op www.uitpasleieschelde.be of via het luik UiTPAS op deze website. 

Benieuwd? Volg UiTPAS Leie Schelde op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven!