Home » Nieuws »

UiTPAS Leie Schelde voor verenigingen

UiTPAS Leie Schelde voor verenigingen

UiTPAS Leie Schelde voor verenigingen
Eerder dit jaar lanceerden we de UITPAS Leie Schelde, samen met Deinze, De Pinte, Gavere, Nazareth, Sint-Martens-Latem en Zulte. Na het gemeentelijke aanbod, kunnen vanaf september ook verenigingen uit de regio aansluiten.

Waarom aansluiten?

Vrije tijd is er voor iedereen, maar deelnemen is niet altijd vanzelfsprekend. Heel wat mensen krijgen te maken met participatiedrempels. Daarnaast is het als vereniging niet eenvoudig om iedereen te bereiken. UiTPAS kan hierbij helpen. Met een UiTPAS kan je punten sparen en omruilen bij vrijetijdsactiviteiten. Daarnaast bevat dezelfde kaart een korting voor bepaalde doelgroepen: het kansentarief. 

Als UiTPAS-aanbieder motiveer je personen om deel te nemen aan jouw activiteiten én help je de financiële drempel verlagen. Daarnaast betaalt de gemeente je een gedeelte van de korting terug en houden we de administratie voor jou zo beperkt mogelijk. 

Regionale infomomenten

Ben je betrokken bij een vereniging uit één van deze 6 gemeenten? Dan kan je aansluiten bij een regionaal infomoment: 

  • Maandag 24/06, 19u30 – Raadzaal Leiespiegel, Brielstraat 2, Deinze
  • Donderdag 04/07, 19u30 – Raadzaal Gemeentehuis, Centrumstraat 8, Zulte


Voor wie liever even afwacht, volgt op 4 september een infomoment in De Pinte. 

Het infomoment is volledig vrijblijvend. Je krijgt er alle basisinfo. Achteraf enthousiast? Dan spreken we verder af! Als je nog wat bedenktijd nodig hebt, kan je altijd extra info krijgen wanneer je dat wil.

Het infomoment is gratis, om te weten hoeveel personen komen, kan je inschrijven via deze linkKan je niet aanwezig zijn, maar wil je graag info? Geef ons een seintje via info@uitpasleieschelde.be We helpen je graag verder.

Beeld: Karine De Wasch gemeente Sint-Martens-Latem