Home » Nieuws »

UiTPAS Leie Schelde voorgesteld aan de pers

UiTPAS Leie Schelde voorgesteld aan de pers

UiTPAS Leie Schelde voorgesteld aan de pers bij persmoment

Woensdag stelden we met trots UiTPAS Leie Schelde voor aan de pers en het publiek tijdens het officiële persmoment in de nieuwe bibliotheek van Sint-Martens-Latem!
Vanaf 19 februari maken we samen met Deinze, De Pinte, Gavere, Nazareth, Sint-Martens-Latem en Zulte als nieuwste UiTPAS-regio deel uit van een netwerk van meer dan 100 Vlaamse en Brusselse UiTPAS-steden en gemeenten. Bedankt aan iedereen die dit project mee mogelijk maakt!

Bekijk de reportage van AVS via: https://www.avs.be/…/uitpas-leie-schelde-voorgesteld…


Ontspanning voor iedereen

UiTPAS is een spaar- en voordeelkaart voor vrije tijd. Met een UiTPAS kan je punten sparen bij sport-, cultuur-, jeugd- en andere vrijetijdsactiviteiten, die je kan omruilen voor leuke voordelen. Punten sparen en omruilen kan je in alle UiTPAS-regio’s met dezelfde kaart. UiTPAS dient enerzijds als stimulans voor vrijetijdsparticipatie bij iedereen. Anderzijds verlaagt de kaart financiële drempels. Hiervoor bestaat het kansentarief, dat recht geeft op 80% korting bij UiTPAS-activiteiten in de eigen regio. De UiTPAS met kansentarief ziet er hetzelfde uit, waardoor de kaart niet stigmatiserend werkt.

Ruim gemeentelijk aanbod

Dit jaar bestaat het UiTPAS-aanbod uit het volledige vrijetijdsaanbod van de gemeenten, en op termijn kunnen ook verenigingen aansluiten. De gemeentelijke activiteiten omvatten een gevarieerde keuze, die gaat van een culturele voorstelling of museumbezoek tot een kickboksles of zwembeurt. Ook bij de omruilvoordelen is er voor elk wat wils, gaande van een spelletje pool in het jeugdhuis tot een huiskamerconcert.

Lancering en verkooppunten

UiTPAS Leie Schelde is vanaf 19/02 te koop in Deinze, De Pinte, Gavere, Nazareth, Sint- Martens-Latem en Zulte. Een UiTPAS kost eenmalig 5 euro voor volwassenen en 2 euro voor jongeren (-26 jaar). Voor een UiTPAS met kansentarief betaal je slechts 1 euro. Bij de aankoop kan je meteen enkele welkomstvoordelen afhalen.

Ook na de opstart zit UiTPAS niet stil: doorheen het voorjaar en de zomer is er een promostand op verschillende evenementen te vinden.

Wil je meer weten over alle activiteiten, voordelen of het kansentarief?
Neem dan zeker een kijkje op www.uitpasleieschelde.be of via het luik UiTPAS op deze website. Volg UiTPAS Leie Schelde op Facebook en Instagram!

UiTPAS Leie Schelde voorgesteld aan de pers bij persmoment

UiTPAS persmoment

UiTPAS persmoment

UiTPAS persmoment

UiTPAS persmoment

UiTPAS persmoment

UiTPAS persmoment

UiTPAS persmoment

                  UiTPAS persmoment