Home » Nieuws »

(ST)ART TO ART: Inspiratiedag voor kunstenaars

(ST)ART TO ART: Inspiratiedag voor kunstenaars

Ben jij of ken jij een beeldend kunstenaar? Goed nieuws, want samen met COMEET – onze collega-cultuurregio uit het Meetjesland – organiseren we de vierde editie van (ST)ART TO ART, hét uitwisselingsmoment voor kunstenaars.

(ST)ART TO ART staat in het teken van ontmoeting, kennisdeling en inspiratie voor kunstenaars van alle vormen en formaten. Dit voorjaar organiseren we enkele inspirerende atelierwerkingen in regio Meetjesland en Leie Schelde.

Wees welkom op zaterdag 9 maart in Villa Dacart, in de Roombaardstraat 42 te Eke (Nazareth). Na een kennismakingsmoment met koffie in het historische pand van Villa Dacart, krijg je een rondleiding in het atelier met een woordje uitleg over hun werking.

Daarna staat er een tweede atelierbezoek gepland: een kijkje achter de schermen in het Creatief Atelier St Cecilia Eke in de Lichterveldestraat 2. We sluiten af met een hapje en een drankje, met uiteraard ruimte voor verdere kennismaking en uitwisseling.

Een overzicht van de planning:

  • 9u30: onthaal met koffie(koek)
  • 10u: rondleiding Villa Dacart
  • 10u45: vertrek richting Creatief Atelier St Cecilia (< 1km)
  • 11u: toelichting Creatief Atelier St Cecilia
  • 11u30: afsluitend aperitief
 

Interesse? Deelnemen aan (ST)ART TO ART op 9 maart is gratis, maar we vragen wel om een plekje te reserveren. Schrijf je in via dit formulier.

In het najaar van 2024 organiseren we nog eens een indoor-sessie van (ST)ART TO ART in Roger Raveelmuseum in Machelen. Hou onze media vanaf de zomer in de gaten voor meer info daarover.