Home » Nieuws »

Welkom Sofie

Welkom Sofie

Sinds twee weken hebben we een nieuw gezicht binnen het team van de Cultuurregio Leie Schelde. Welkom Sofie De Brabandere! Ze zal als BIS-stagiair gedurende 6 maanden onderzoek uitvoeren naar het uitrollen van de UiTpas in de regio. Ze stelt zich graag even aan jullie voor.

Hallo iedereen, mijn naam is Sofie De Brabandere en ik ben het nieuwste gezicht bij Cultuurregio Leie Schelde! Ik studeerde Orthopedagogie en Gender & Diversiteit. Dit academiejaar begon ik met een nieuwe uitdaging en besloot ik de opleiding Conflict and Development te combineren met het werkleven. De komende zes maanden zal ik Cultuurregio Leie Schelde helpen als BIS-stagiair bij het onderzoek naar het uitrollen van de UiTPAS in onze regio. Ik zal onderzoeken wat de mogelijkheden zijn van deze UiTPAS en ga daarnaast ook op zoek naar enthousiaste partners uit de verschillende gemeenten die hierbij willen helpen. 

Ik ben zelf altijd actief geweest in het verenigingsleven van Nazareth. Ik ben meer dan 15 jaar lid geweest van KSA Nazareth en ook het cultuuraanbod in de regio spreekt me tot op heden nog steeds aan. Je kan me geregeld terugvinden bij verschillende voorstellingen en optredens in de omgeving. 

 

Heb je een vraag voor Sofie? Je kan bij haar terecht via stage@cultuurregioleieschelde.be.

Of heb je nog een andere vraag? Ontmoet hier het team of mail ons naar info@cultuurregioleieschelde.be.