Home » Nieuws »

YOUCAdag – stageplek voor 1 dag

YOUCAdag – stageplek voor 1 dag

Met de start van het nieuwe schooljaar zetten we graag YOUCAdag in de kijker. Een project waar we dit jaar ook graag aan deelnemen.

Wat is YOUCAdag? Op 20 oktober 2022 engageren meer dan 15.000 leerlingen in Vlaanderen zich om voor één dag te gaan werken. Het loon dat ze die dag verdienen gaat naar projecten van geëngageerde jongeren wereldwijd. Dit jaar gaat dat naar een groot project dat zich afspeelt in Burkina Faso, Oeganda en Ecuador met Rikolto, een organisatie die samen met jongeren op zoek gaat naar hoe we onze groeiende wereldbevolking duurzaam kunnen voeden.

Interesse in een stageplek voor 1 dag? Lees hier onze vacature.

Cultuurregio Leie Schelde is een bruisende regio met tal van cultuur- en erfgoedinitiatieven, een samenwerking tussen Deinze, De Pinte, Gavere, Kruisem, Nazareth, Sint-Martens-Latem, Zulte en Zwalm. De Cultuurregio Leie Schelde zet zich actief in voor cultuur en erfgoed. Kom jij ook een dagje meedraaien?

Wat zit er in voor jou? Help ons bij de regionale communicatie van diverse cultuuractiviteiten, denk met ons mee aan nieuwe ideeën om cultuur en erfgoed in de klas of naar jongeren te brengen, steek een handje toe bij de algemene werking van de Cultuurregio Leie Schelde.

Je komt terecht in een kleine, enthousiaste ploeg in Deinze, centraal gelegen in de Cultuurregio Leie Schelde.

Nog vragen? Laat het ons weten via 09 386 78 86 of info@cultuurregioleieschelde.be of inschrijven via de YOUCA jobbank.